BejelentésEl Cortijo Apartmanok
Vásároljon most olcsón Spanyolország legszebb tengerpartján lakást

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Üzenőfal


Név:

Üzenet:Costa Del SolCosta del Sol egy több mint 150 kilométeres partszakasz, mely Gibraltártól Malagán keresztül Motril városáig húzódik. Fővárosa Malaga, amely nemzetközi repülőterével szervesen beépül a világ légiforgalmi hálózatába és néhány órás elérést biztosít Európa legtöbb jelentősebb városából. Costa del Sol legfrekventáltabb része Malaga és Marbella közötti mintegy 60 kilométeres partszakasz, ahol a korábbi települések teljesen egybe épültek, úgyhogy a parti úton autózó már csak a település névtáblákból tudja, hogy éppen melyik városban autózik.


A hosszú-hosszú homokos és apró kavicsos tengerpartot néhol kis öblök, sziklás partszakaszok, kikötők, horgász területek tarkítják. A part mellett húzódó falvak és városok az üdülni, pihenni, szórakozni vágyók számára nyújtanak kimeríthetetlen lehetőségeket. A parttól kicsit beljebb dombokkal és völgyekkel tarkított, változatos tájon vadregényes és kiépülőben lévő területek váltják egymást, narancsligetek, gyümölcsös kertek és mediterrán növényzet színesíti a környéket. A parttól pár kilométerre egy hosszú változó magasságú hegylánc (1000-1700 méter magas) választja el Costa del Solt Andalúzia belsőbb szárazföldi éghajlatú területeitől, és védi meg az északi szelektől, itt igazi spanyol falvacskák nyújtanak nem akármilyen látnivalót az ide látogató kirándulóknak.

Costa Del Golf-nak is nevezik mivel a 150km-es partszakaszon több mint 100 golfpálya található. Ennek köszönhetően a szezon egész évben tart, a napozni vágyók a golfozni szeretők és a vízisportok kedvelői számára.
Mijas, amely 30 kilométerre fekszik Malagától három részből áll. Mijas Pueblo egy bájos kis igazi andalúz fehér város 8 kilométerre a parttól, a mely híres a szamár taxijairól. Alatta található a Las Lagunas De Mijas városrész melyben a modern lakóparkok, bevásárlóközpontok találhatók. Mijas Costa 12 km-es finom homokos partszakaszával Európa egyik legtisztább partszakaszaként ismert. A Las Lagunas városrész összekapcsolódik Fuengirola városával mely egy hosszú tengerparti sétánnyal és egy öreg városrésszel, amely minden vonzerővel rendelkezik, amely egy kiváló nyaraláshoz szükséges.

Képgaléria

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!